• Je verlanglijst is momenteel leeg.
View Cart Checkout

Blog

Lesli – Start Seizoen 2017

1 juli 2017 door Toon_Gemmink in Nieuws met Reacties uitgeschakeld voor Lesli – Start Seizoen 2017

Demo Lesli Vuurwerk; Save the date
Bij de start van het seizoen hoort uiteraard de jaarlijkse vuurwerkdemo. Dit jaar met het thema “It’s Movie Time”. Cola, popcorn en een vette vuurwerkshow!
Save the date: 6 september 2017 aanvang 19:00 (alleen voor genodigden) op de vertrouwde plek aan de Edisonstraat in Lichtenvoorde. De officiële uitnodiging volgt in augustus. See you there!!

Nieuw: Compound vuurwerk 
In Duitsland kennen wij het al jaren, maar het is er nu ook doorheen in Nederland: compound vuurwerk. Dit betekent dat wij boxen met maximaal 2 kg. kruit in de fabriek mogen doorverbinden. Dit levert een aantal fantastische nieuwe producten op!

Naast compound hebben we nog tal van andere geweldige nieuwe producten. De conceptfolders zijn klaar. Laat u zo snel mogelijk informeren door uw verkoopadviseur.

Zwarte Cross kaartjes!
Onze Zwarte Cross collectie is uitgebreid met een nieuw item: De Buurtmaker is een duo-compound cake met lompe knallen! Om dit te vieren kunnen we 8×2 kaarten voor de vrijdag (14 juli) weggeven. De ontvangst is bij Lesli Vuurwerk. Wil je kans maken op de kaarten laat dit dan per mail weten via sales@lesli.nl. De loting is volgende week vrijdag 30 juni. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

 Scroll to top